Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Υπομονή και σχέσεις

Είναι καλό στις σχέσεις μας με τους άλλους
να κάνουμε υπομονή.....
Να υποχωρούμε.....
Να ρίχνουμε νερό στο κρασί μας  που λέει ο λόγος....
Τόσο όμως νερό, ώστε να μείνει και...κρασί στο ποτήρι μας.
Γιατί όταν ξεπεραστούν τα όρια, τότε δεν πίνουμε
ούτε κρασί ούτε νερό. Πίνουμε ένα αηδιαστικό ποτό.
Όταν λοιπόν οι σχέσεις μας φτάνουν σ`αυτό το σημείο και αποφασίσουμε να τις ανασυντάξουμε,
πρέπει να αναζητήσουμε τ`αρχικά υλικά.Το παλιό κρασί και το δροσερό νερό και να προχωρήσουμε στην ανασύνταξη μ`αυτά.Έτσι μόνο θα διαλευκάνουμε τις σχέσεις μας ,
χωρίς τραύματα και ενοχές.....

5 σχόλια:

  1. Καλημέρα Χρυσούλα..Ναμαι και γω στην γειτονια σου...Ωραιες οι σκεψεις σου για την φιλία οταν λειπει ο εγωισμος ολα βρισκουν τον δρομο τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Χρυσούλα μου.Ωραία τα λες.Αυτά τα όρια πώς θα καταφέρουμε να τα βάλουμε;Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλως σε βρίσκω Χρυσούλα μου ...Μου αρέσει το μπλογκόσπιτό σου, οι δημιουργίες σου και οι σκέψεις σου!Ελπίζω να τα λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλημερα Χρυσουλα.Τελεια τα εργα σου!Πολυ ωραια ολα αυτα στη θεωρια.Στη πραξη ομως ειναι αλλοιως.Αμφοτερες πλευρες πρεπει να σκεφτονται ετσι.Τι κανεις οταν ο αλλος σε πεταξει στο καλαθο των σκουπιδιων χωρις λογο,χωρις ναχεις κανει κατι?Πας παρακαλωντας?Αντε και ναναι δικος σου ανθρωπος,το κανεις αυτο.Οταν ειναι ξενος,τι κανεις?Χαιρομαι που βρηκα ενα blog να αγγιζει τετοια θεματα!Κι εγω καινουργια ειμαι.Σου ευχομαι να περασεις καλα εδω μεσα γιατι εγω ταχω χασει σ'αυτη τη γειτονια!!!!!!!!!!!!!Τελικα υπαρχει πολυ κακια και το χειροτερο ειναι να μη ξερεις γιατι σου φερνονται ετσι!!!!!!!!!!Νασαι καλα,καλες δημιουργιες και θαθελα να τα λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή