Σήμερα κερνάμε σοκολατόπιτα!
Γίνεται εύκολα, κοστίζει λίγο, τρώγεται στο λεπτό!
Ποιό σοκολατένια δεν γίνεται!!!
Υλικά που θα χρειαστούμε:
5 αυγά
2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
8 κουταλιές της σούπας νερό
1 φλυτζανάκι του καφέ λικέρ της αρεσκείας σας.
(εγώ έβαλα σπιτικό από κράνα)
1 βιτάμ λειωμένο
5 κουταλιές της σούπας κακάο
2 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μπαίηκιν
1 κουβερτούρα
Σένα μπώλ ανακατεύουμε τα 6 πρώτα υλικά.Αφαιρούμε από το μίγμα 1 ποτήρι μέσα στο οποίο θα ανακατέψουμε
την λειωμένη κουβερτούρα. (αυτό το κρατάμε για το τέλος)
Στη συνέχεια προσθέτουμε στο μίγμα του μπώλ
το αλεύρι και το μπαίηκιν.
Αδειάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε
στους 175 βαθμούς για 25΄.
Όταν κρυώσει η πίτα την καλύπτουμε με το μίγμα
του ποτηριού , από πάνω και γύρω-γύρω.
Τέλος ρίχνουμε επάνω καβουρδισμένα
και χοντροαλεσμένα αμύγδαλα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!
(είμαι σίγουρη οτι θα το πετύχετε και θα το απολαύσετε!)
Υλικά που θα χρειαστούμε:
5 αυγά
2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
8 κουταλιές της σούπας νερό
1 φλυτζανάκι του καφέ λικέρ της αρεσκείας σας.
(εγώ έβαλα σπιτικό από κράνα)
1 βιτάμ λειωμένο
5 κουταλιές της σούπας κακάο
2 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μπαίηκιν
1 κουβερτούρα
Σένα μπώλ ανακατεύουμε τα 6 πρώτα υλικά.Αφαιρούμε από το μίγμα 1 ποτήρι μέσα στο οποίο θα ανακατέψουμε
την λειωμένη κουβερτούρα. (αυτό το κρατάμε για το τέλος)
Στη συνέχεια προσθέτουμε στο μίγμα του μπώλ
το αλεύρι και το μπαίηκιν.
Αδειάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε
στους 175 βαθμούς για 25΄.
Όταν κρυώσει η πίτα την καλύπτουμε με το μίγμα
του ποτηριού , από πάνω και γύρω-γύρω.
Τέλος ρίχνουμε επάνω καβουρδισμένα
και χοντροαλεσμένα αμύγδαλα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!
(είμαι σίγουρη οτι θα το πετύχετε και θα το απολαύσετε!)
Οντως πανευκολη
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα υλικά σιγουρα τα εχουμε ολα σπιτι.Οποτε ειναι και οικονομικη....
μμμμμμμμμμ.....και πολυ νοστιμη θα ειναι!!!